Απέφυγαν τα χειρότερα Λούκας Γκαρσία και Τζοβάρας

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές ήταν ανησυχητικές για τη Νίκη Βόλου στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδας με τον Εργοτέλη, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη.

Τζοβάρας, Λούκας Γκαρσία και Ροχάνο αναγκαστικά πέρασαν εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού οι τραυματισμοί που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν τους επέτρεπαν να συνεχίσουν. Το ευχάριστο είναι ότι ο Αντόνιο Ροχάνο όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει τελικά πρόβλημα αλλά συμμετέχει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, Τζοβάρας και Λούκας Γκαρσία υπέστησαν θλάσεις α’ βαθμού, κάτι που δεν είναι ανησυχητικό επίσης και σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα είναι και πάλι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να ενταχθούν ξανά στο προπονητικό πρόγραμμα.

Τέλος, Πάνος και Βασιλείου που είχαν κι αυτοί θέματα μικροτραυματισμών είναι 100% έτοιμοι και επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενώ μέρος του προγράμματος προσπαθεί ν’ ακολουθήσει και ο Θάνος Κυρίτσης, που προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του καλοκαιριού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.