Απειλεί με διαγραφές σωματείων ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ

FED CUP 2018 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στα σωματεία-μέλη της ΕΦΟΑ, σχετικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, στην επανέναρξη της τενιστικής δραστηριότητας.

«Ζήτησα με διαρκείς προτροπές-αναφορές και ζωντανές ενημερώσεις, προς την Οικογένεια του Τένις, να μην υπάρξει καμιά παραβατική συμπεριφορά σε σχέση με το άνοιγμα και τη λειτουργία των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑ. Το σύνολο της λειτουργίας μας πρέπει είναι νόμιμο από κάθε άποψη, όπως και στην προτέρα του ιού περίοδο.

Πληροφορούμαι ότι κάποιοι σκέφτονται με διαφορετικό και ιδιοτελή τρόπο. Τους ενημερώνω ότι, πέραν των οικονομικών επιπτώσεων από τα Ελεγκτικά Όργανα της Πολιτείας, θα εισηγηθώ στο Δ.Σ. να ενεργοποιηθεί το άρθρο 40 του Καταστατικού της ΕΦΟΑ, περί διοικητικών κυρώσεων, ακόμη και με διαγραφή Σωματείου-Μέλους από τη δύναμη της Ομοσπονδίας, για οποιαδήποτε παράβαση της νόμιμης λειτουργίας του.

Θα μείνουμε όρθιοι με οποιοδήποτε τίμημα και το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, με τις αποφάσεις του, θα περιφρουρήσει μέχρι τέλους την υγεία και την ασφάλεια των Αθλητών/τριών και όλους τους Συμπολίτες μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαννιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.