Aπέκλεισε την ΑΕΛ από το κύπελλο ο Λεβαδειακός

Τούμπαρε το ματς και πήρε την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΛ ο Λεβαδειακός. Η βοιωτική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ (2-1) και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “βυσσινί” προηγήθηκαν στην αναμέτρηση, αλλά οι Βοιωτοί κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ανατροπή πριν το ημίχρονο και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους έως το φινάλε του παιχνιδιού για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Μόλις στο 8ο λεπτό, η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αλλά το γκολ που σημείωσε ο Όγκμποε, ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ που είχε προηγηθεί. Ένα λεπτό αργότερα, οι “βυσσινί” δικαιώθηκαν καθώς ο Πεδρόσο έπιασε σουτ-βολίδα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς.

Στο 25′, οι Βοιωτοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Νίκα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να κάνει και την ανατροπή στο 44′, όταν υπήρξε αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΛ και ο Σκβάρκα σκόραρε από κοντά μετά από νέα ασίστ του Μουτίνιο.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (64′ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου (72′ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Πλέγας, Πεντρόσο, Νικολιάς, Όγκμποε.

Λεβαδειακός (Μπέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζιμόπουλος (62′ Μπάχανακ), Παναγιώτου, Νίκας, Χάμοντ (83′ Μεχία), Σκβάρκα, Λούα Λουα (73′ Τόρο), Μουτίνιο, Δούμτσιος (83′ Τσιριγώτης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.