Απέκλεισε την πώληση ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος στον Ηρακλή ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε την Παρασκευή στο «Metropolis» και ανέφερε πως ναι μεν θα συναντηθεί με τον Τομ Παπαδόπουλο, όμως αυτό δεν έχει νόημα, όπως συμπλήρωσε, αποκλείοντας ουσιαστικά την εξαγορά του ΝΠΣ από τον Ηρακλή, με το επιχείρημα ότι η ομάδα που υποστηρίζει και είναι μικρομέτοχος δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο.

Πιο αναλυτικά για το επικείμενο ραντεβού με τον Τομ Παπαδόπουλο σημείωσε:

«Υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος, ένας οικογενειακός μου φίλος στην Αμερική, και με παρακάλεσε να τον δω. Δεν έχει νόημα, όμως, τους τα είπα και από το τηλέφωνο αυτά. Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο. Από την άλλη, θα του το πω “πού πας να μπλέξεις”. Η συμβουλή μου θα είναι “ου μπλέξεις”. Στον ιστορικό Ηρακλή, τον οποίο υπηρέτησα πριν μερικά χρόνια, υπάρχει μια αρρωστημένη νοοτροπία. Έφυγαν οι αγνοί φίλαθλοι και έμεινε μια μερίδα οπαδών που με το νταηλίκι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για την αδυναμία μετακίνησης του ΝΠΣ Βόλος:

«Απαγορεύεται από τον νόμο, δεν επιτρέπεται σε μια ΠΑΕ να φύγει π.χ. από τον Βόλο και να πάει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, στην Ελλάδα οι νόμοι είναι, για να αλλάζουν. Είναι θέμα που λύνεται. Εδώ άνοιξαν τη Βουλή για να διορίσουν τις γκόμενές τους και τα παιδιά τους, την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει».

Για το αντικείμενο του ραντεβού:

«Θα τον δω, θα μιλήσουμε, θα πιούμε καφέ, μέχρι εκεί. Μπορεί ο άνθρωπος να θέλει να με ρωτήσει πράγματα για το ποδόσφαιρο. Έδωσα τον λόγο μου ότι θα τον δω και θα τον δω. Ξέρω ότι έρχεται αύριο (σ.σ. Σάββατο). Αύριο ή την Κυριακή (σ.σ. 9/6) θα γίνει το ραντεβού».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο:

«Πώς θα διοικεί από την Αμερική; Δε διοικείται μια ομάδα από την Αμερική, με το να έρχεσαι 3-4 φορές τον χρόνο. Αν αφήνεις άλλους να έχουν δίπλα τους το κουτάλι με το μέλι, θα είναι δύσκολο να μην το γλείψουν. Αν δεν είσαι από πάνω να ελέγχεις, οι τρίτοι όλο και θα κοιτάξουν άλλα θέματα. Και στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια πολλοί ασέλγησαν πάνω του».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.