Απέκτησε 16χρονο ταλέντο ο Πηλέας

Τον 16χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσελεπίδη απέκτησε ο Πηλέας. Ο μικρός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μαγνησίας στην ηλικία του, ενώ πριν ένα χρόνο έφτασε κοντά στην ΑΕΚ. Η ανακοίνωση του Πηλέα:

«Με τον γεννημένο στις 28-2-2001 Δημήτρη Τσελεπίδη ενισχύεται η ομάδα μας στην επάνοδο της στην Α’ Τοπική κατηγορία. Ο αριστεροπόδαρος Δημήτρης Τσελεπίδης θεωρείται από τα καλύτερα ταλέντα στην ηλικία του με πολλές διακρίσεις. Το 2015 ήταν πρώτος σκόρερ στην μικτή παίδων όπως και το 2016 στην Κ15 του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ το 2013 του προτάθηκε να ταξιδέψει στην Αγγλία από την U.K. TRIAL σε 3ήμερο camp υπό την αιγίδα της Manchester United. Πριν ένα χρόνο έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά στάθηκε αδύνατη λόγω μη εξασφαλισμένης στέγης. Καλώς ήρθες στην ιστορική ομάδα του Πηλέα Δημήτρη!»

Ο ίδιος ο 16χρονος ποδοσφαιριστής από τη μεριά του ευχαριστεί τη διοίκηση του Πηλέα και τον προπονητή Στέργιο Σιαμέτη για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και υπόσχεται να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.