Απέκτησε Αϊντίνι και ανακοίνωσε Τόγια ο Μαγνησιακός

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Τόγιας
Την 6η της μεταγραφή έκανε γνωστή και επίσημα η βολιώτικη ομάδα
Νέο μέλος του Μαγνησιακού αποτελεί ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Σέρτζιο Αϊντίνι, που προέρχεται από την Κ19 της Νίκης και ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Εν τω μεταξύ την 6η του μεταγραφή έκανε γνωστή και επίσημα ο Μαγνησιακός μετά τους Κοκώνη, Μπέικο, Κοντοστάθη, Αλμασίδη και Ελέζι. Πρόκειται για τον Σωκράτη Τόγια, που είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία και μαζί με τους Καλτσουνά και Αϊντίνι αποτελούν την τριάδα των παικτών που πήγαν στην ομάδα του Θάνου Θεοδώρου από την Κ19 της Νίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Τόγια: “Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 20χρονο Σωκράτη Τόγια, ο οποίος ήρθε, για να μας ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και για να αναδειχθεί και ο ίδιος ποδοσφαιρικά μέσω του συλλόγου μας.
Ο Σωκράτης είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε πολλές θέσεις, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του προπονητή μας Θάνου Θεοδώρου.
Αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία ως στόπερ, δεξιός οπισθοφύλακας και ανασταλτικός χαφ και το έδειξε την περσινή σεζόν, όταν πανηγύρισε με την ομάδα Κ19 της Νίκης Βόλου την κατάκτηση του τίτλου στο συγκεκριμένο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Σωκράτης Τόγιας είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην σχολή της Αγίας Παρασκευής, με την οποία πανηγύρισε ένα ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Στη συνέχεια πήγε στη Νίκη, με τους ανθρώπους της να διακρίνουν το ταλέντο του και γι’ αυτό πέρυσι ακολούθησε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας, για την οποία ήταν πάντα διαθέσιμος, πέραν των υποχρεώσεων που είχε με την Κ19 του συλλόγου.
Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Τόγια στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες’.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.