Απέκτησε Μαργαρίτη και ανανέωσε με Ανδρέα Κόκα ο Ολυμπιακός Β.

Ο Μαργαρίτης με τον Αντιπρόεδρο Ιάσoνα Χατζή και το μέλος της Διοίκησης Νικόλαο Ρούμπο

Την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ Θανάση Μαργαρίτη, που αγωνιζόταν στον Αμβρυσσέα Διστόμου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και την ανανέωση με τον αριστερό οπισθοφύλακα Ανδρέα Κόκα (παίζει και στη μεσαία γραμμή), που θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Έτσι, πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν και δύο εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για τα πλάγια της αμυντικής γραμμής, όπου φαβορί για βασικοί θεωρούνται οι Σάββας και Μπουτζίκος. Η ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός Βόλου «κτίζει» ομάδα, για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη και την ανανέωση συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λαμίας, την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό, ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με 18 συμμετοχές, ένα γκολ και 3 ασίστ.

Ο Ανδρέας Κόκας είναι γεννημένος το 1997, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο δυναμικό  της ομάδας μας  Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν άτυχος λόγω σοβαρού τραυματισμού  που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία”.

.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.