Απέκτησε τα αδέρφια Καλαϊτζίδη ο Ρήγας Φεραίος

Ο Φώτης Καλόγηρος μαζί με τους δύο νεοαποκτηθέντες

Τα αδέρφια Καλαϊτζίδη από την Πιερία απέκτησε ο Ρήγας Φεραίος. Ο 20χρονος Νίκος είναι μέσος και ο 19χρονος Αποστόλης τερματοφύλακας και προηγούμενη ομάδα τους ήταν ο Εθνικός Νέος Κεραμιδίου στην Α’ Τοπική, ομάδα που διεκδίκησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση του βελεστινιώτικου συλλόγου:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να ηγηθούν με πολλές αξιώσεις και σπουδαίες βλέψεις στο εγχείρημα της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν, όπου ο ΡΗΓΑΣ θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις το εισιτήριο της επανόδου στη Γ’ Εθνική!
Κάτω από αυτό το πρίσμα, σε δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες προχώρησε η διοίκησή μας. Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα μας θα ανήκουν από τη νέα σεζόν τα αδέρφια Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης από την Κατερίνη.
Ο Νίκος Καλαϊτζίδης γεννήθηκε στις 23/2/1999 και παίζει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Αποστόλης Καλαΐτζίδης γεννήθηκε στις 14/9/2000 και είναι τερματοφύλακας. Τα δύο αδέλφια, έχοντας βασική θέση στην 11άδα, αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που διεκδίκησε ως το τέλος την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Τόσο ο Νίκος, όσο και ο Αποστόλης Καλαϊτζίδης έχουν παίξει στις μικτές της ΕΠΣ Πιερίας και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα.
Εμείς τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΡΗΓΑ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».