Απέκτησε την Κιάρα Άντριους ο Ολυμπιακός Βόλου

Την απόκτηση της Κιάρα Άντριους ανακοίνωσε για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου. Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο Αμερικανίδες που θέλει ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης στην ομάδα. Αναλυτικά:

“Στην ενίσχυση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, με την υπογραφή συμφωνίας ενός χρόνου με την αμερικανίδα αθλήτρια CIARA ANDREWS, από τη Νέα Υόρκη. Η Ciara Andrews είναι γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1994, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Αποφοίτησε από το κολέγιο St.Joseph’s το 2016, όντας στην εικοστή τρίτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της ιστορίας του NCAA με 1042 πόντους, ενώ την αθλητική χρονιά 2016-17 αγωνίστηκε στη Δανία με τα χρώματα της SISU, με την οποία είχε 20 πόντους Μ.Ο., ενώ στις ελεύθερες βολές είχε ποσοστό 88%.

Η Ciara Andrews είναι μια εκρηκτική guard με έφεση στο επιθετικό παιχνίδι, αλλά και πίεση στην μπάλα και αναμένεται να αποτελέσει ένα δυνατό σύνολο μαζί με τη Ραφαέλα Σουλτάνη και την Ανα Ταντουρόφσκα στην περιφέρεια της ομάδας μας. Με τις ηγετικές της ικανότητες αναμένεται να βοηθήσει και τις νεαρές Νένα Παγκαλίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου και Ιωάννα Τότση και είναι και μια ακόμη σημαντική προσθήκη στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου. Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει στην ομάδα μας τη Ciara”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.