Απέκτησε τον Τσιλίγκο ο Ρήγας Φεραίος

Άλλη μια σημαντική προσθήκη για τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος προσέθεσε εμπειρία και στα γκολποστ με την απόκτηση του Γιώργου Τσιλίγκου. Η ανακοίνωση του συλλόγου του Βελεστίνου για την εν λόγω μεταγραφή:

“Η διοίκηση του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Τσιλίγκου. Ο 30χρονος τερματοφύλακας θεωρείται από τους κορυφαίους στο χώρο, έχοντας αποδείξει μέσα στα γήπεδα τις ικανότητές του. Η δε εμπειρία του είναι δεδομένη με τον αριθμό των συμμετοχών του να είναι τριψήφιος.

Επί σειρά ετών υπερασπίστηκε την εστία του Πυράσου σε Γ’, Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΘ, ενώ τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ τοπική κατηγορία με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, πανηγυρίζοντας μαζί της την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η περσινή διακοπή του πρωταθλήματος τον βρήκε ξανά στον Πύρασο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει ακόμη αγωνιστεί στη Λαμία, καθώς και στη Β’ κατηγορία της Κύπρου με τον Χαλκάνορα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια του Α.Σ.Β. «Ρήγας Φεραίος» και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Εκ του ΔΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.