Απέσπασε τον βαθμό ο Θησέας Αγριάς, 2-2 με το Φωκικό

Στο Δημοτικό στάδιο Άμφισσας

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Θησέας Αγριάς φιλοξενήθηκε στην Άμφισσα από τον τοπικό Φωκικό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Σε παιχνίδι-ροντέο στο πρώτο μέρος, ο Θησέας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα της Φωκίδας. Μάλιστα, όλα τα τέρματα σημειώθηκαν μόλις στο πρώτο ημίωρο του αγώνα.

Στο 2’ ο Βουρδάκης με πολύ ωραίο δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από προσωπική ενέργεια άνοιξε το σκορ για τον Θησέα Αγριάς. Η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε να συνέλθει άμεσα και στο 10’ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωστακιώτη, το οποίο είχε κερδίσει ο Πολίτης από τον Χατζησταμάτη.

Ο Φωκικός κατάφερε μάλιστα προσωρινά να φτάσει και στην ανατροπή στο 21’ με τον νεοαποκτηθέντα Ακασού να «γράφει» το 2-1. Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, ο προωθημένος Γκάγκας με κεφαλιά έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Δεν έλειψαν οι φάσεις, απουσίασε το…γκολ

Αρκετές ευκαιρίες σημειώθηκαν και στο δεύτερο μέρος με κυριότερη το δοκάρι του νεαρού Βλάχου για τον Θησέα Αγριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο 97′, αρκετοί από τους  ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων όντας εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια -έπειτα από την απραξία πέντε και πλέον μηνών- ξάπλωσαν στο χορτάρι!

Φωκικός (Θωμάς Αναγνωστόπουλος): Γ ιαγκιλίτσης, Δάρρας, Ζιώγας, Βήτος, Κουρελής, Κωστακιώτης, Τοπούζι, Ακασού, Αλτάνης (90+3’ Βίνιας), Πολίτης, Ζαφειρόπουλος.

Θησέας Αγριάς (Γιάννης Ακτσιαλής): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Νιαώτης (46’ Κατσαγεωργίου), Γκάγκας, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης (55’ Τσιανάκας), Κοτζαθανάσης (75’ Ζάχος), Οικονόμου, Στ. Βουρδάκης (55’ Βλάχος), Δημητριάδης, Σιώμος (88’ Λίτσος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.