Aπέτυχε και στη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος!

2-2 αν και προηγήθηκαν με 0-2 οι «κυανέρυθροι»

Μπορεί ο Φαν Βέερτ να πέτυχε δύο γκολ για τον ΝΠΣ Βόλος απέναντι στη Λαμία εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Super League, αλλά το προβάδισμα με 0-2 δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2, σκορ που ήταν και το τελικό. Έτσι, για μία ακόμη αγωνιστική και ένατη κατά σειρά, ο ΝΠΣ Βόλος απέτυχε να πάρει τη νίκη, αλλά τουλάχιστον γι’ αυτόν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας!

Ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πίεζε πολύ τους γηπεδούχους, ωστόσο η Λαμία στην συνέχεια άρχισε να παίρνει τα πάνω της και να δημιουργεί φάσεις. Στο 16’ ο Ελευθεριάδης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, ε ηνώ μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους καταγράφεται στο 23’ όταν ο Νούνες μέσα από την περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Κότνικ βγήκε μπροστά, κάνοντας σπουδαία επέμβαση.

Στο 32’ ο  ΝΠΣ Βόλος άνοιξε το σκορ, όταν ο Φαν Βέερτ βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Από εκεί και πέρα και ενώ η Λαμία μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, ο ΝΠΣ Βόλος ήταν αυτός που σκόραρε και πάλι και συγκεκριμένα στο 54’. Ο Νίνης εκτέλεσε  ΤΟκόρνερ και ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά για να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 57’ ΌΜΩς ο Νίνης ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αραμπούλι στο 59’ μείωσε σε 2-1, εκτελώντας εύστοχα από τα 11 βήματα. Στο 60΄ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πετύχει 3ο τέρμα, όταν ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Όροζ δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής.

Στο 61’ η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα, όταν ύστερα από σέντρα του Ρόμανιτς ο Μπεχαράνο με κεφαλιά έκανε το 2-2. Πριν ακριβώς μπει το γκολ του Μπεχαράνο, ο Ελευθεριάδης έχει ρίξει αγκωνιά σε αντίπαλο αλλά διαιτητής και VAR μέτρησαν το γκολ κανονικά.

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος), Νούνιες.

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Μπαρτόλο, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85’ Γκουλέν), Ροσέρο (46’ Φερνάντες), Ορόζ (90’+2’ Λογαράς), Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.