Απλά περιμένει το επόμενο η Νίκη

Κοιτούν το εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ οι «κυανόλευκοι»

Από τις 16 Δεκεμβρίου όταν και είχε επικρατήσει σε βάρος της αδύναμης Καβάλας με το ευρύ 7-0 έχει να δώσει αγώνα πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου, ενώ οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να αγωνιστεί ξανά, αν δεν έρθουν και πάλι απρόοπτα εμπόδια στο προσκήνιο, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου!

Τότε έχει ορισθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας για τους «κυανόλευκους» στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, και ευτυχώς είχε δοθεί και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο Ελλάδας, αλλιώς η αποχή θα ήταν μεγάλη (όχι ότι τώρα δεν είναι…). Οι συγκυρίες λοιπόν είχαν φέρει την αναβολή του αγώνα της 9ης αγωνιστική με τον Αλμωπό, καθώς είχε ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας της Αριδαίας, και τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου. Για τη 10η αγωνιστική η Νίκη Βόλου είχε ρεπό, και τώρα για την 11η ημέρα της Super League 2 ήρθε η αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου… Έτσι, τρεις αγωνιστικές τώρα οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν ούτε λεπτό αγώνα στα πόδια τους για το πρωτάθλημα τουλάχιστον…

Έτσι, προσπαθεί και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης να προσαρμόσει τα πλάνα του, σε συνδυασμό και με τις απουσίες, αφού υπάρχουν αναφορές και για κρούσματα στις τάξεις των «κυανόλευκων», τις οποίες στελέχη της ΠΑΕ δεν έχουν διαψεύσει μέχρι στιγμής. Όχι βέβαια ότι θα ήταν κάτι το παράξενο και η Νίκη να μετρά κρούσματα, αφού τα περιστατικά πλέον σε όλη την ελληνική κοινωνία έχουν ξεπεράσει κάθε αριθμητικό όριο, με τη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης «Όμικρον». Το αξιοπερίεργο είναι γιατί η Νίκη διατηρεί μυστικοπάθεια για κάτι αναμενόμενο, εφόσον ισχύει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.