Από ΚΑΕ Λάρισα… Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Παίρνοντας τον Ερμή Αγιάς από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, ο επιχειρηματίας Θοδωρής Ριζούλης τον μετέτρεψε σε ΚΑΕ Λάρισα, για να βρεθεί στα ημιτελικά της φετινής Basket League. Ωστόσο η προσπάθεια δεν συνεχίζεται, με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να καλωσορίζει τον Αγιώτη επιχειρηματία στο διοικητικό σχήμα του, κάνοντας λόγο για κοινό εγχείρημα των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο ΓΣ Ηρακλής και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το ελληνικό μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν».

Δεν διευκρινίζεται πάντως, αν αυτό το κοινό εγχείρημα περιλαμβάνει και τη διάθεση του ΑΦΜ του Ερμή Αγιάς-ΚΑΕ Λάρισα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.