Από σήμερα οι εγγραφές για τον αγώνα «Τρέχω για τη Φλόγα 2017»

Στις 8 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο Φιλανθρωπικός αγώνας δύο χιλιομέτρων για τη Φλόγα, στην παραλία του Βόλου, «Τρέχω για την ΦΛΟΓΑ 2017». Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μας καλούν όλους σε αυτή την ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους. Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο, όπως έχει ορισθεί από τον σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ».

Από τη Δευτέρα 18/9 θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής και θα δίνονται αριθμοί και μπλουζάκια στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ” στο Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, όπως επίσης στο κατάστημα Ηλιόπουλος κοσμήματα Δημητριάδος 174 και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Πληροφορίες Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 24210 71770.

Ο 3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές είναι δωρεάν και όλες οι πληροφορίες όπως και το link εγγραφών βρίσκονται στο voloshalfmarathon. gr

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΣΔΥΒ αναχώρησε σήμερα (16/9) το πρωί για τα Ιωάννινα, προκειμένου να πάρει μέρος στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Τέλος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου εύχεται βίο ανθόσπαρτο στα εκλεκτά του μέλη Αντώνη Δροσινό, Ειρήνη Λουμουσιώτη, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.