Από την Αργώ Βόλου στον Φιλαθλητικό Λάρισας η Τιρτιράκη

Σε μία ενδιαφέρουσα προσθήκη στο δυναμικό της προχώρησε η ομάδα Βόλεϊ του Φιλαθλητικού Λάρισας, καθώς ανακοίνωσε ότι η Βολιώτισσα Μαρία Τιρτιράκη αποτελεί παρελθόν από την Αργώ Βόλου και εντάσσεται πλέον στο λαρισαϊκό σωματείο.

Ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός είναι μία παραδοσιακή δύναμη του θεσσαλικού βόλεϊ, έχοντας μάλιστα και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν βρεθεί στην Α1 Εθνική, ενώ έχει καταγράψει αρκετές διακρίσεις και στα ηλικιακά πρωταθλήματα σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Φιλαθλητικός Λάρισας και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία με την αθλήτρια Μαρία Τιρτιράκη και την ένταξή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στον Βόλο στις 03.02.2006, η Μαρία Τιρτιράκη έχει ύψος 1,70 μ. αγωνίζεται ως λίμπερο και διακρίνεται για το πάθος, τη μαχητικότητα και την πειθαρχία της. Έχει περάσει με επιτυχία από το κλιμάκιο της Προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι, όπου συμμετείχαν 30 επιλεγμένες αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και η κλήση της στην Προ-Εθνική κορασίδων αποτελεί την επιβράβευση πολλών ωρών σκληρής προπόνησης και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού για την εκπλήρωση των στόχων του.

Η 16χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και το 2019 μεταγράφηκε στην Αργώ Βόλου. Καλωσορίζουμε την Μαρία Τιρτιράκη στην γυναικεία ομάδα και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.