Από την Άρσεναλ στην Μίλαν ο Γκαζίδης

Ένα ακόμη σημαντικό «κλειδί» στην λειτουργία της Άρσεναλ «αποχαιρέτησε» τους «κανονιέρηδες» για τα… μάτια της Μίλαν.

Η αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ το περασμένο καλοκαίρι από τον πάγκο των Λονδρέζων επέφερε αλυσιδωτές εξελίξεις, όχι μόνο στο επίπεδο των μεταγραφών, αλλά και σε διοικητικό.

Ετσι από σήμερα (18/09) ο ελληνικής καταγωγής, Ιβάν Γκαζίδης, ανήκει και τυπικά στο δυναμικό των «ροσονέρι». Ο απερχόμενος εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ αποτελούσε διακαή πόθο των Ιταλών εδώ κι αρκετό καιρό. Το «φλερτ» εντάθηκε τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα ο εκ Νοτίου Αφρικής παράγοντας να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Μιλάνου και στο εξής θα είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο σε όλα, πλην των αποδυτηρίων, όπου βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο Γκαζίδης θα συνεχίσει να εργάζεται στην Άρσεναλ (έστω και τυπικά) έως την 31η Οκτωβρίου και θα πιάσει δουλειά στην εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στο λονδρέζικο κλαμπ, αυτή θα είναι διπλή με τους Ραούλ Σανλέχι και Βινάι Βενκατέσαμ να πιάνουν πόστο. Ο πρώτος σε ρόλο επικεφαλή ποδοσφαιρικού τμήματος και ο δεύτερος ως γενικός διευθυντής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.