Από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη η Νίκη

Η νέα πρεμιέρα φέρνει τους «κυανόλευκους» απέναντι στην Τρίγλια-Ηρακλή

Από τη μία η πρόκριση στη φάση των «16» ήταν κάτι που πανηγύρισαν ιδιαίετερα τα μέλη της Νίκης Βόλου, από την άλλη η πρεμιέρα με την Ξάνθη δεν ήρθε ποτέ, μετά την ακύρωση του προγράμματος, οπότε πλέον το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη άλλαξε τα πλάνα του και προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Τρίγλια Χαλκιδικής, που αποτελεί πλέον τη νέα μορφή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης…

Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους παίκτες της Νίκης Βόλου που κοιτούν την έναρξη και πάλι από την αρχή, προσαρμόζοντας αναλόγως τα πλάνα. Από μία οπτική ίσως ήταν και καλύτερα για τη Νίκη Βόλου που πήγε αυτήν τη φορά μία εβδομάδα μετά η πρεμιέρα της Super League 2, για ν’ ανακτήσουν οι παίκτες μέρος των δυνάμεών τους, μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα. Παράλληλα δίνεται μία εβδομάδα περισσότερη στο τεχνικό επιτελείο να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς ενόψει Τρίγλιας-Ηρακλή, για να διεκδικήσει η ομάδα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά η Νίκη είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα έδειξε ότι πρέπει να μάθει να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τα Τρίκαλα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε λόγο για ένα ντέρμπι, με την αντίπαλη ομάδα να είναι πολύ ανεβασμένη. Έναν σημαντικό βαθμό επικινδυνότητας και ανταγωνισμού περιμένει εξάλλου και από την Τρίγλια, με τη μετουσίωσή της σε Ηρακλή να της δίνει ιδιαίτερη δυναμική, την οποία η Νίκη Βόλου καλείται να προσέξει…

Από την άλλη, τα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα κυπέλλου δεν πέρασαν απαρατήρητα, και τα αρμόδια όργανα φαίνεται ότι έχουν επιληφθεί του συγκεκριμένου θέματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.