Από τις 19 Οκτώβρη έχει να κερδίσει για το πρωτάθλημα η Καλαμάτα

Από τις 19 Οκτωβρίου έχει να κερδίσει η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς τότε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει του Ιωνικού με 1-0 στο γήπεδο της, φτάνοντας τους 10 βαθμούς και κατέχοντας την πρώτη θέση.

Από τότε όμως μέχρι σήμερα οι Καλαματιανοί έχουν κάνει βουτιά στο κενό, αφού από την κορυφή κατέληξαν στον πάτο της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τον Θεσπρωτό στους 12 πόντους και ψάχνουν εναγωνίως μία επιτυχία.

Συγκεκριμένα μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Ιωνικό η Καλαμάτα έχει ηττηθεί από Διαγόρα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίγλια, Καβάλα,  Βέροια, Τρίκαλα, Θεσπρωτό, Ιεράπετρα και Αιγάλεω, ενώ έχει φέρει δύο ισοπαλίες με τον Ασπρόπυργο με 2-2 εντός έδρας και με τον Ιάλυσο την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο χωρίς τέρματα (0-0). Αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για τη Νίκη.

Η τελευταία μεγάλη χαρά που έδωσε η «Μαύρη Θύελλα» στους οπαδούς της ήταν το 3-0 επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο στις 30 Οκτωβρίου και όλοι στη Νίκη φυσικά απεύχονται να τους δώσει ακόμη μία την Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.