Από τις 23/11/11 είχε να χάσει στο Παντελής Μαγουλάς

Μετά από πεντέμισι χρόνια αλώθηκε το κάστρο του Π. Μαγουλάς. Μία από στις σκληρές έδρες, ίσως η σκληρότερη, των μικρών εθνικών κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι το γήπεδο της Νίκης και κάθε φορά που οι κυανόλευκοι παίζουν εκεί, η ισοπαλία θεωρείται επιτυχία για κάθε αντίπαλο.

Γι’ αυτό όποτε η Νίκη χάνει στη φυσική της έδρα είναι είδηση, όπως την Κυριακή που ηττήθηκε με 0-1 από τον Διαγόρα Σεβαστής.

Η βολιώτικη ομάδα, που πέρσι ήταν αήττητη εντός έδρας, όπως και φέτος, μέχρι χθες, έλειψε για μία τριετία από την ιστορική της έδρα, στα δυόμισι χρόνια που αγωνίστηκε σε Football League και Super League (τις σεζόν 2012-13, 2013-14, 2014-15). Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να ανατρέξουμε στα αποτελέσματα της περιόδου 2011-12, για να διαπιστώσουμε ότι τελευταία ήττα μέσα στο Π. Μαγουλάς πριν απ’ αυτήν από τον Διαγόρα Σεβαστής ήταν από τον Θρασύβουλο για το Κύπελλο Ελλάδας στις 23/11/2011 με 0-1 με γκολ του Καρλόπουλου στο 70’, αφού και εκείνη τη σεζόν στο πρωτάθλημα η Νίκη ήταν πάλι αήττητη τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πλέι οφ.

Πάντως, η τελευταία ήττα για τον θεσμό του πρωταθλήματος ήταν στις 19/12/10 με 0-1 από τον Τύρναβο με γκολ του Γρηγορίου στο 44’ για τον βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στον πάγκο της Νίκης σε εκείνο το παιχνίδι καθόταν ο Πέντρο Πάμπλο Πασκούλι και του Τυρνάβου ο Μιχάλης Ζιώγας. Βέβαια, ακολούθησε στην τελευταία αγωνιστική εκείνης της περιόδου (2010-11) η ήττα-ντροπή στα χαρτιά από τους Πόντιους Κατερίνης με 0-3, αλλά δεν ήρθε μέσα στο γήπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.