Από το Βόλο η εκκίνηση του “10ου Ιστορικού Ράλι Όλυμπος”

Από το Βόλο θα εκκινήσει φέτος το 10ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου με τους φίλους της κλασσικής αυτοκίνησης να κατακλύζουν τις περιοχές από όπου θα περάσει. Η εκκίνηση θα γίνει από την παραλία και το κτίριο «Παπαστράτος», στις 11 το πρωί, ενώ τα κλασσικά αυτοκίνητα θα τερματίσουν στην Ελασσόνα την επόμενη ημέρα.

Στις δύο ημέρες του Ράλι, τα αυτοκίνητα θα περάσουν από Ανακασιά, Άνω Βόλο, Κατηχώρι, Πορταριά, Χάνια, Μακρυράχη, Ανήλιο, Άγιος Δημήτριος, Μούρεσι,Τσαγκαράδα, Ξουρίχτι, Μηλιές, Βυζίτσα (στάση για ανασυγκρότηση και γεύμα και επίσκεψη  στον αγροτουριστικό Συνεταιρισμό «Εσπερίδες»), Πινακάτε, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Άγιος Βλάσιος, Άνω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά και Βόλος.

Τη δεύτερη ημέρα η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί μπροστά από το ξενοδοχείο Volos Palace, με τη διαδρομή αυτή τη φορά να περιλαμβάνει Μελισσάτικα, Γλαφυρές, Κερασιά, Κανάλια, Στεφανοβίκειο, ΠΕΟ Βόλου Λάρισας, Ελασσόνα, όπου θα τερματίσουν τα αυτοκίνητα και θα γίνουν οι απονομές.

επισκεφτ και φέτος μαγικούς προορισμούς όπως είναι ο Βόλος  (εκκίνηση από κτίριο «Παπαστράτος» και τερματισμός 1ης μέρας), τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, η λίμνη Κάρλα, ο Όλυμπος και η πανέμορφη Ελασσόνα (τερματισμός).

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕ.Κ.Α.Μ.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και  το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» με έδρα την Ελασσόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.