Aπό τον Κάναντι στον Παντελίδη ο Ατρόμητος

Από τη μέρα που ο Γιάννης Αναστασίου αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου και με δεδομένο ότι ο Νταμίρ Κάναντι είχε φύγει από τη Νυρεμβέργη, ο Αυστριακός προπονητής ήταν ο πρώτος που βρισκόταν στο μυαλό των Περιστεριωτών. Για να ζήσουν μαζί στιγμές ανάλογες της προηγούμενης διετίας.

Το… κόλλημα με την αποζημίωση του Κάναντι καθυστερούσε πολύ την υπόθεση. Χθες ήταν η κρίσιμη μέρα, με τον Ατρόμητο να περιμένει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τη Νυρεμβέργη. Οι Γερμανοί, από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν πως ο πρώην προπονητής τους είχε άλλη πρόταση στα χέρια του, εξακολούθησαν να είναι ανένδοτοι όσον αφορά τα χρήματα που του έδιναν. Και κάπως έτσι η υπόθεση Κάναντι τελείωσε, με τον Ατρόμητο να ενεργοποιεί άμεσα το plan b.

Ποιο είναι αυτό; Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας προπονητής έχει δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Σπανό εδώ και δύο μέρες και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Μάλιστα, το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα κάτσει στον πάγκο θα είναι απέναντι στην πρώην ομάδα του. Τον Άρη, από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.