Από τον ΝΟΒΑ στον ΝΟΒ και επισήμως η Έλενα Φραγκάκη

Με μεταγραφή και συνδυάζοντας τον Αθλητισμό με τις σπουδές της στην Ιατρική

Για μία σπουδαία μεταγραφή για την Καλλιτεχνική Κολύμβηση του κάνει λόγο ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, με τη Βολιώτισσα Έλενα Φραγκάκη να αποτελεί πλέον μέλος του, έχοντας αποχωρήσει από τον ΝΟΒΑ, και συνδυάζει πια τον Αθλητισμό με τις σπουδές της στην Ιατρική Αθηνών.

Μάλιστα ο ΝΟΒ εξέδωσε και ανακοίνωση για την προσθήκη της Βολιώτισσας πρωταθλήτριας στο δυναμικό του, τονίζοντας τις διακρίσεις που έχει πετύχει.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη μεταγραφή της αθλήτριας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Έλενας Φραγκάκη στην ομάδα μας.

Η Έλενα είναι γεννημένη το 2004. Αγωνιζόταν στο Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες. Tα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών κατακτώντας πλήθος μεταλλίων.

Από το 2017 συμμετέχει ως βασικό μέλος στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης. Το 2019 αγωνίστηκε στο πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα youth στην Σλοβακία και παράλληλα  γίνεται βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών με την οποία αγωνίζεται στο Champions Cup στην Αγία Πετρούπολη, όπου και κατακτά δυο χάλκινα μετάλλια (ελεύθερο και τεχνικό ομαδικό. Το 2021 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην Βουδαπέστη κατακτά με τα χρώματα της Εθνικής μας το αργυρό μετάλλιο και λίγους μήνες μετά μαζί με τις συναθλήτριες της εκπληρώνουν ένα μεγάλο όνειρο: την πρόκριση για πρώτη φορά (μέσω αγώνων) του ομαδικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το 2022 είχε συμμετοχές σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις κατακτώντας πολλές διακρίσεις με την Εθνική μας Ομάδα: Ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό ντουέτο στο  World series/open de France, χρυσό μετάλλιο στο Combo και ασημένιο στο Highlight. Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στη Βουδαπέστη. Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην Ρώμη. Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα junior στο highlight και combo. 3η νίκη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior στο Καναδά.

H Έλενα είναι φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών.

Έλενα, καλώς ήρθες στον ΝΟΒ»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.