Από τον Όλυμπο ως τη Βενετία και τη Βουδαπέστη έτρεξε ο ΣΔΥ Βόλου

Στον Ημιμαραθώνιο Βουδαπέστης εκπροσώπησε τον ΣΔΥ Βόλου ο Ηλίας Πατσαρούχας

Σε πλήθος αγώνων, όλων των τερέν και των απαιτήσεων, έτρεξε και το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, δίνοντας συνέχεια στο ασταμάτητο σερί συμμετοχών σε κάθε διοργάνωση.

Με πενταπλή εκπροσώπηση ο σύλλογος έτρεξε στον αρχαιότερο και ιστορικότερο αγώνα  βουνού της χώρας μας, τον 33ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου. Την 40η θέση κατέλαβε ο Απόστολος Μπαρμπούλης με 6:04:18. Ακολούθησε 73ος ο Κώστας Πολίτης με 7:07:32, 87ος ο Χάρης Ακρίβος (7:24:02) και 117ος ο Σάκης Κράβαρης (8:04:39). Ο Σεραφείμ Τσαμασιώτης σταμάτησε στον Άγιο Αντώνιο (32o χιλιόμετρο).

Στην άλλη πλευρά του βουνού των Θεών, άλλοι τρεις δρομείς έτρεξαν στον 4ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης – Ολύμπου απόστασης 21 χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Ηλίας Μακρυγιάννης (35ος με 2.59.53), Μιχάλης Άκερμαν (50ος 3.12.17)και Γιώργος Παπαϊωάννου (86ος 3.51.42).

Διπλή διάκριση κατέγραψε στο διήμερο ο Αμβρόσιος Δημητριάδης, καθώς το Σάββατο (7/9) τερμάτισε νικητής στη γενική κατάταξη στον 3ο Ημιορεινό Αγώνα Λευκοπηγής Κοζάνης απόστασης 5 χιλιομέτρων και την επόμενη ημέρα πήρε την 5η θέση στην Πτολεμαΐδα, στον 11ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου ΔΕΗ Μνήμες Λιγνίτη (5χλμ).

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Γκανάτσιος στην ίδια διοργάνωση, στα 10 χιλιόμετρα. Ο δρομέας του ΣΔΥΒ έτρεξε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τερμάτισε 36ος με χρόνο 46’03. Οι συμμετοχές ήταν 207 στα 10 χλμ και 278 στα 5 χιλιόμετρα.

Σε Βουδαπέστη και Βενετία

Χιλιάδες δρομείς από όλον τον κόσμο έτρεξαν την Κυριακή (8/9) στον Ημιμαραθώνιο Βουδαπέστης. Ανάμεσά τους εννιά Έλληνες, με τον ΣΔΥ Βόλου να εκπροσωπείται από τον Ηλία Πατσαρούχα που έτρεξε στον αγώνα για 2η φορά. Ο αθλητής πέτυχε χρόνο 1.44.37 και πήρε την καλύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων.

Την 10η θέση στην κατηγορία Μ65 στα 400 μέτρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου που έγινε στη Βενετία κατέλαβε ο Στράτος Συμεωνίδης. Μετά από πολύ καλό αγώνα τερμάτισε σε 1.13.23, ενώ ακολουθεί η συμμετοχή του αθλητή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βουκουρέστι.

 Ακολουθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών

Την προσεχή Κυριακή το πρωί τα Καλά Νερά θα γιορτάσουν με τον αγώνα που θα γίνει για 5η συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων καθώς και Παιδικό Αγώνα. Ο ΣΔΥΒ είναι και επίσημα υποστηρικτής της διοργάνωσης, θα τρέξει και θα βοηθήσει με δεκάδες δρομείς του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.