Από τον παράδεισο στην κόλαση ο ΝΠΣ Βόλος, ήττα με 2-3 από τον Ατρόμητο

Ο Βολιώτης Κατράνης μαρκάρεται από τον Τόρρες στο ματς του Πανθεσσαλικού

Με δύο γκολάρες του Τόρες (7’, 36’) ο ΝΠΣ Βόλος προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, αλλά στη συνέχεια από τον παράδεισο βρέθηκε στην κόλαση, αφού οι Περιστεριώτες έκαναν εντυπωσιακή ανατροπή και πήραν το διπλό με 2-3.
Με γκολ των Ανδρούτσου (39’) και Μανούσου (πέν. 45’) η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα, ενώ στο 62’ από ασίστ του Μανούσου, ο Γιακουμάκης στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός, σκόραρε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Έτσι, λοιπόν, οι Περιστεριώτες συνεχίζουν τη διαδικασία συλλογής βαθμών μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους, φτάνοντας στους 8, τη στιγμή που η ομάδα του Φεράντο υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αλλά παραμένουν στο «μαξιλαράκι» των 9 βαθμών.

Στο 7’ ο Τόρες εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο κενό ανάμεσα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων. Ο Αργεντινός πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ με το αριστερό νίκησε τον Μανδά (που ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα), ανοίγοντας το σκορ. Στο 36’ και πάλι ο Τόρες άρχισε την προσπάθειά του πίσω από το κέντρο, πέρασε τους Κατράνη, Ρισβάνη και Γούτα (για την ακρίβεια δεν τον πρόλαβαν) και πλάσαρε τον Μανδά, διαμορφώνοντας το 2-0.

Εκεί, λοιπόν, που έμοιαζαν ζοφερά για τον Ατρόμητο, σαν να έγινε ένα εσωτερικό «ηλεκτροσόκ», χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποια διακοπή. Συγκεκριμένα, στο 39′ ο Ανδρούτσος με υπέροχη ενέργεια μέσα στην περιοχή, ελίχθηκε αφήνοντας «άγαλμα» την αντίπαλη άμυνα και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Γούτα, την παράβαση υπέδειξε το VAR, αφού ο Γκορτσίλας έχασε μια πανεύκολη φάση και ο Μανούσος στο 45′ διαμόρφωσε το 2-2, πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες ήταν σαφώς πιο μαζεμένες. Οι αποστάσεις των γραμμών τους ήταν μικρότερες και φυσικά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όχι μόνο ήταν λιγότερες, αλλά σχεδόν μηδαμινές. Τι χρειαζόταν κάποια από τις δύο ομάδες για να πάρει τη νίκη; Μία έμπνευση…

Αυτή ήρθε τόσο από τον Γιώργο Μανούσο στο 62′. Με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Γιακουμάκη στην κίνηση κι αυτός παρά την πίεση από τον Μπασόνγκ, κατάφερε να πλασάρει τον Γκαραβέλη, κάνοντας το 2-3 και παράλληλα να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Περιστεριωτών, στην πρώτη του παρουσία ως βασικός.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λυράτζης, Δημόπουλος (45+1′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φερράρι, Τσοκάνης, Ατιγιάτ (58′ Γέντρισεκ), Τόρες, Μπαλογιάννης, Μουνίθ (66′ Μυστακίδης), Μάντζης

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ρόσα (66′ Ουγκράι), Γιακουμάκης (86′ Ενσικουλού), Μανούσος (73′ Γκάλο)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.