Από τον Πρωτέα στον… Ναύαρχο της Θεσσαλονίκης η Νίκη Βόλου

Eτοιμάζεται για τη δεύτερη αγωνιστική 

Τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής ήταν καλά, αλλά σίγουρα χρειάζονται πολλά περισσότερα προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να μην έχουν μέχρι το τέλος κάθε αναμέτρησης το άγχος για επικράτηση αλλά και στο τέλος για να πετύχουν τον στόχο της παραμονής, γρήγορα και εύκολα.

Πλέον οι παίκτες της Νίκης Βόλου προετοιμάζονται για το πρώτο εκτός έδρας επίσημο παιχνίδι για φέτος, καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουν την ομάδα του Ναύαρχου Βότση Θεσσαλονίκης, χωρίς να ξέρουν 100% τι να περιμένουν, αφού ο αντίπαλος μόλις επέστρεψε στη Β’ Εθνική. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θέλουν να παρουσιάσουν περισσότερη σταθερότητα στο δεύτερο αυτό παιχνίδι και να ελέγξουν περισσότερο τον ρυθμό σε σύγκριση με την αναμέτρηση απέναντι στον Πρωτέα Γρεβενών.

«Τα συγχαρητήρια θα πρέπει να πάνε στα παιδιά. Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Υπάρχει το «πρέπει» που δημιουργεί άγχος που δεν είναι δημιουργικό και μπορεί να σε καταβάλλει. Αυτό πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να διαχειριστούμε, χαμηλώνοντας το σχήμα στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήραμε μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα» σημείωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Μαύρος, θέλοντας όπως φαίνεται πάντως ανταγωνιστικούς αντιπάλους, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο.

«Μακάρι να είναι όλες έτσι, γιατί αυτό μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε. Κοιτάμε την αναμέτρηση με τον Ναύαρχο Βότση στη Θεσσαλονίκη, που είναι μία νεανική ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για να πάμε να κερδίσουμε» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως κινήθηκε και ο αρχηγός της Νίκης Βόλου Σάκης Κουτίνας, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει η ομάδα του το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς σημείωσε 31 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. «Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός ο Πρωτέας και το περιμέναμε αυτό. Στην αρχή ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι, ως νεανική ομάδα. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά και συγχαρητήρια στον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών» που μας βοήθησε και στο τέλος. Η ομάδα μας μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Οι περισσότεροι είναι καινούργιοι παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε. Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ναύαρχο Βότση είναι ένα από αυτά που στοχεύουμε για νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Η σύνδεση Νίκης Βόλου με Ναύαρχο Βότση

Ποια θα μπορούσε να είναι η σύνδεση της Νίκης Βόλου με το σωματείο του Ναυάρχου Βότση; Μα φυσικά οι κοινές ρίζες…

Όπως αναφέρεται και στο ιστορικό του συλλόγου της Θεσσαλονίκης: «Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναύαρχος Βότσης» είναι ελληνικό σωματείο που δραστηριοποιείται στην ομώνυμη συνοικία της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1933 με την υπ’ αριθμόν 2613 απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης από πρόσφυγες κατοίκους της Μικράς Ασίας και του Πόντου».

Προσφυγικό σωματείο λοιπόν και ο ΑΠΣ «Ναύαρχος Βότσης»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.