Από τον Σεπτέμβριο η προαγωνιστική ομάδα στίβου της Νίκης Βόλου

Με απόφαση του εφόρου του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργου Τάκη και γνωρίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αθλητών/τριων άνω των 13 ετών. Όπως προβλέπεται, η είσοδος τους στο στάδιο θα γίνεται με ονομαστική λίστα και βεβαίωση γιατρού ανά γκρουπ και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του τμήματος στίβου έκαναν γνωστό ότι όλοι οι αθλητές/τριες των ακαδημιών και της προαγωνιστικής ομάδας, δηλαδή όσοι γυμνάζονταν με τις προπονήτριες Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου, Ελένη Σκουργιά και Ηλιάννα Σταυρουλάκη δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, με το ραντεβού ν’ ανανεώνεται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Χαρακτηριστικά τονίζεται ότι:  «Λόγω αυτής της δέσμευσης οι αθλητές/τριες που θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους και θα συμμετέχουν στους διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες θα είναι αυτοί που γυμνάζονται με τους προπονητές της αγωνιστικής μας ομάδας, Παύλο Παρασκευόπουλο και Αποστόλη Βλαχάβα, οι οποίοι και θα βρίσκονται στην ονομαστική λίστα και θα έχουν φέρει το έγγραφο του γιατρού που ζητάνε για να επιτραπεί η είσοδος τους στο χώρο. Οι νέες εγγραφές θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.