Αποχαιρετά και ο Ρήγας Φεραίος τον Μανώλη Μακρίδη

Η απώλεια του 67χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μανώλη Μακρίδη προκάλεσε θλίψη στην οικογένεια και του Ρήγα Φεραίου, που εξέδωσε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Ο Μανώλης, υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Τίμησε την φανέλα του Ρήγα και διακρινόταν για την αγωνιστικότητα του και τον εξαίρετο χαρακτήρα του, διότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Βελεστίνου.

Αποτέλεσε βασικό παίκτη (σέντερ φορ) εκείνης της μεγάλης ομάδας, που την σεζόν 1980-1981 ο Ρήγας κατέκτησε το «νταμπλ», αφού αναδείχθηκε κυπελλούχος και πρωταθλητής ΕΠΣΘ, κερδίζοντας έτσι την άνοδο στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ήταν ο παίκτης που έβαλε τον νικητήριο γκολ στην παράταση του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΘ με την ομάδα του Τοξότη.  Την σεζόν αυτή αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και συνέχισε να αγωνίζεται για τις επόμενες δύο ποδοσφαιρικές περιόδους με τα χρώματα του ΡΗΓΑ στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος το ΔΣ και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣΒ «Ρήγας Φεραίος» εκφράζουν τα βαθιά και εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του. Μανώλη, καλό ταξίδι, καλό παράδεισο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.