Aποχαιρετά τον Νίκο Τσατάλα η οικογένεια της Νίκης Βόλου

Σε ηλικία 76 ετών ο επί πολλά έτη φροντιστής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου, Νίκος Τσατάλας, έφυγε από τη ζωή, με τη θλίψη να κάνει την εμφάνισή της στις τάξεις των «κυανόλευκων».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Τσατάλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.

Ο Νίκος Τσατάλας διετέλεσε, για πάνω από μία δεκαετία, φροντιστής της ποδοσφαιρικής Νίκης, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ήταν κι ένα εκ των ιδρυτικών μελών του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, δείγμα της απεριόριστης αγάπης του για την ομάδα μας. Νίκο, καλό ταξίδι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης, σημειώνοντας: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκη» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Τσατάλα. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, ενώ το χαρακτήριζαν, το ήθος και η αγωνιστικότητά του, αλλά και οι πλούσιες γνώσεις του που μεταλαμπάδευε στους νέους κι όχι μόνο. Δοτικός άνθρωπος, ο οποίος μεταξύ άλλων, για μια δεκαετία υπηρέτησε ως φροντιστής στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Καλό παράδεισο Νίκο…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.