Αποχαιρέτησε τον Φερράρι ο ΝΠΣ Βόλος, στην Κύπρο ο Αργεντίνος

Τη μεταγραφή του Φράνκο Φερράρι στον ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ευχαριστώντας τον παίκτη για την προσφορά του στην ομάδα.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση: «Ο Φράνκο Φερράρι στα τρία χρόνια παραμονής του στον Βόλο, είχε 100 συμμετοχές με την «κυανέρυθρη» φανέλα πανηγυρίζοντας με την ομάδα μας σπουδαίες επιτυχίες που τον ανέδειξαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να ευχαριστήσει τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του αποδέχθηκε την επιθυμία του να μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Φράνκο Φερράρι για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Απλά επικό είναι το βίντεο με το οποίο μέσω social media ο ΑΠΟΕΛ προανήγγειλε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, που δείχνει (τι άλλο;) μία κόκκινη… Φεράρι!

Στη συνέχεια ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ που επισημαίνει τα εξής: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει έλθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ Βόλος, για ελεύθερη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Franco Ferrari. Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή είναι διετούς διάρκειας. Ο Ferrari κατάγεται από την Αργεντινή και είναι γεννημένος στις 09/05/92 (30 ετών). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού. Έχει αγωνιστεί από το 2011 και μέχρι το 2019, στα πρωταθλήματα της χώρας του.

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και από τότε μέτρα συνολικά πέραν των 100 συμμετοχών με την ομάδα του Βόλου, στο πρωτάθλημα της Super League».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.