Αποχαιρετούν τον Βασίλη οι οπαδοί Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου

Η είδηση του θανάτου ενός 27χρονου χθες το βράδυ σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου και ιδιαίτερα στους οπαδούς της Νίκης Βόλου και όχι μόνο, καθώς ο άτυχος άνδρας συμμετείχε στα δρώμενα της ομάδας και ήταν ενεργό μέλος τους.

«Κάποιος μας κάνει πλάκα φέτος… Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία, ένα παιδί από τα λίγα. Οι εκδρομές μαζί σου αμέτρητες και τα ταξίδια με τη Νικάρα μας και το σύνδεσμο πολλά. Τώρα που έφυγες για ψηλά, να πας να βρεις τον Βαγγελάρα να τα λέτε και να καμαρώνετε για τη Νικάρα μας από εκεί ψηλά! Μπιλάρα δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!» αναφέρει στην τοποθέτησή του o σύνδεσμος των «Blue Angels 1994 “Βαγγέλης Κωστής”».

Ανάλογη και η ανακοίνωση του Blue Club «Π. Ντοκούζης»: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν νέοι άνθρωποι φεύγουν από κοντά μας. Μπιλάρα πέτα ελεύθερος στους ουρανούς. Μαζί με τ’ άλλα αδέλφια, που έφυγαν από κοντά μας, οργανώστε το γήπεδο του ουρανού».

Τα συλλυπητήρια όμως δεν έμειναν εκεί. Ο Σύνδεσμος των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου «Austrian Boys» αποχαιρέτησε και αυτός τον Βασίλη, τονίζοντας ότι ο θάνατος χρώμα δεν κοιτά… Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Άλλο ένα παλικάρι έφυγε για το πέταλο των ουρανών. Μπιλάρα καλό ταξίδι και να τραγουδάς από εκεί ψηλά για την καψούρα σου! Συλλυπητήρια στους συνοπαδούς του και στην οικογένεια του! Ο θάνατος χρώμα δεν κοιτά…».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύνδεσμος των «Malavetas»: «Ένα νέο παιδί, ένας σύντροφος στο δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης έφυγε σήμερα από κοντά μας. Καλό ταξίδι Μπιλάρα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους συνοπαδούς του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.