Αποχαιρέτησαν τον 27χρονο Θ. Πριάκο Δήμητρα Ευξεινούπολης και Γ.Σ. Αλμυρού

Όλος ο Αλμυρός θρηνεί την απώλεια του Θανάση Πριάκου σε ηλικία 27 ετών. Ο εκλιπών, που ήταν μόνιμος της Πολεμικής Αεροπορίας, αγωνιζόταν στην ομάδα μπάσκετ της Δήμητρας Ευξεινούπολης, η οποία αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή της τον νεαρό άνδρα, η κηδεία του οποίου έγινε σήμερα Δευτέρα (14/8): «Η Δήμητρα Ευξεινούπολης και σύσσωμη όλη η οικογένεια του τμήματος μπάσκετ εκφράζει τη θλίψη της για τον άδικο χαμό του αδερφού μας, του φίλου μας και αθλητή μας Θανάση Πριάκου.

Θέλουμε καταρχάς να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του εκλιπόντος, ενώ σήμερα το απόγευμα θα παραστούμε όλη η οικογένεια της ομάδας,για να του πούμε το τελευταίο αντίο.

Τέλος αποφασίστηκε η απόσυρση της φανέλας του Θανάση, το Νο 10, ως ένδειξη μνήμης του εκλιπόντος. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Θανάση.

Τα αδέρφια σου από τη Δήμητρα!»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς ο Θανάσης Πριάκος είχε υπάρξει παίκτης της ομάδας: «Είναι κάποιες φορές που τα λόγια είναι λίγα, για να περιγράψουν την πραγματικότητα, και δεν έχουν και νόημα. Δυστυχώς ο Θανάσης, ένα παιδί στο άνθος της ηλικίας του, έφυγε τόσο άδικα, τόσο νωρίς…Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, που υπήρξε για χρόνια μέλος του, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και στην ομάδα μπάσκετ της Δήμητρας Ευξεινούπολης,

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ!»

Όσο για τη Λέσχη Φιλάθλων Δήμητρας Ευξεινούπολης, επισημαίνει σε δική της ανακοίνωση:

«Είναι πολύ θλιβερό να ακούς ότι έφυγε ένα τόσο νέο παλικάρι από κοντά μας…

Ακόμα πιο οδυνηρό για εμάς που χάνουμε ένα παιδί από τη μεγάλη αγκαλιά της Αθλητικής Ένωσης Δήμητρας… Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση και τους οικείους του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.