Αποχωρεί από την Αργώ ο Σπύρος Γεωργουλάς, που μετακομίζει στο εξωτερικό

Ο προπονητής βόλεϊ, Σπύρος Γεωργουλάς, αποχωρεί μετά από χρόνια από την Αργώ, αφού για επαγγελματικούς λόγους μετακομίζει στο εξωτερικό και ο βολιώτικος σύλλογος τον αποχαιρετά με ανακοίνωσή του και τον ευχαριστεί για τη μεγάλη του προσφορά. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. ΑΡΓΩ VOLLEY CLUB αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή Σπύρο Γεωργουλά για την επί σειρά ετών προσφορά του, καθώς για επαγγελματικούς λόγους μετακομίζει στο εξωτερικό και κατά συνέπεια αποχωρεί από το Σύλλογό μας.
Ο Σπύρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής στη Στυλίδα και έπειτα από μια μεγάλη πορεία ασχολήθηκε με την προπονητική. Ως λάτρης του αθλήματος ,συμμετείχε στην ομάδα βόλεϊ της Πολεμικής Αεροπορίας ,όπου και υπηρετούσε. Το 2013 ήταν πρωτοστάτης στο να δημιουργηθεί η ομάδα παλαιμάχων βόλεϊ ανδρών του νομού και να συμμετέχει στα πρωταθλήματα.

Στον Σύλλογο ήρθε το 2012 και ανέλαβε μαζί με τον Βαγγέλη Σταθόπουλο όλα τα αγωνιστικά γυναικεία τμήματα. Γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και βοήθησε στην ανάδειξη μεγάλων αθλητριών.

Το 2014 δημιουργεί εκ νέου τη  μοναδική αντρική ομάδα του νομού Μαγνησίας. Μαζί τους ξεκινούν τμήματα παμπαίδων, παίδων και εφήβων όπου με το πάθος,τις τεχνικές γνώσεις και την αποφασιστικότητα του γνωρίζουν και εκεί μεγάλες επιτυχίες, όπως τη συμμετοχή των περισσότερων αναπτυξιακών μας τμημάτων στα final four, με αποκορύφωμα αυτή των Εφήβων το Φεβρουάριο του 2018 που πέτυχαν την είσοδό τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη.

Εξαιρετικός συνεργάτης και υπέροχος προπονητής, βοήθησε στα μέγιστα το Σύλλογο τόσο στο προπονητικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι.
Η οικογένειά της Άργους εύχεται στον Σπύρο Γεωργουλά να πετύχει τα μέγιστα στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα στο εξωτερικό και η πόρτα του Συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.