Αποχωρεί ο Μάνος Πάσχος από τον Ρήγα Φεραίο

Την αποχώρησή του από τον Ρήγα Φεραίο ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς με δήλωσή του  στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Μάνος Πάσχος. Ο 24χρονος Βελεστινιώτης φορ ευχαρίστησε διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες και κόσμο και τόνισε ότι θα προτιμούσε να είχε πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο η ομάδα του παρά να βγει πρώτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣΘ τη σεζόν που τελείωσε με 30 τέρματα, μία ομολογουμένως εντυπωσιακή επίδοση. Παράλληλα, ευχήθηκε και καλή συνέχεια στον Ρήγα Φεραίο, στέλνοντας το μήνυμα ότι ψάχνει πλέον άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και μάλιστα σε ανώτερη κατηγορία. Αναλυτικά η δήλωση του Μάνου Πάσχου:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξε τη χρονιά που μας πέρασε. Πιστεύω πως η μη κατάκτηση του στόχου μας, που δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα, όπου κι αν αγωνίζεται ο Ρήγας, ήταν θέμα ατυχών συγκυριών.

Οι συμπαίκτες μου κι εγώ προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου, Θανάση Μπίλη και Μίλτο Ζιάκα, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν καθώς και όλους τους συμπαίκτες μου που με τη συνεργασία τους κατάφερα να αναδειχθώ για δεύτερη φορά πρώτος σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ, αν και θα προτιμούσα να είχαμε πάρει το πρωτάθλημα παρά να είμαι πρώτος σκόρερ. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους του Ρήγα που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα μας και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα. Εύχομαι ολόψυχα να επιτευχθεί φέτος ο στόχος του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια”.

Να σημειωθεί ότι ο υψηλόσωμος επιθετικός μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με όποια ομάδα θέλει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.