Αποχώρησε από την Εθνική η Ασημάκη

Με ανάρτηση στα social media, με την οποία αφήνει σαφείς αιχμές κατά της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης», η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα.

Η κορυφαία πολίστρια παραδέχθηκε ότι υπάρχουν λόγοι που την ώθησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο, προτίμησε να μην αναφερθεί σε αυτούς στην παρούσα χρονική περίοδο. Πάντως, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Κορέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα. Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.