Αποδοκιμασίες στη Φιλιππούπολη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Β.

Αποδοκιμασίες προς όλη την ομάδα, αλλά και ειδικότερα προς τον Θωμά Γράφα καταγράφηκαν στη Φιλιππούπολη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Β. Ειδικά στο διάστημα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γκολ της Βέροιας πολλοί  οπαδοί των ερυθρολεύκων κατευθύνθηκαν πάνω από τον πάγκο της τυπικά γηπεδούχου ομάδας και τα έβαλαν με τον 49χρονο προπονητή και μεταξύ άλλων κάποιοι του ζήτησαν να φύγει… Κάποιοι μάλιστα κατέβηκαν τις σκάλες και πήγαν πίσω από τον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Γράφα στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για προσπάθεια της ομάδας του να ρισκάρει μετά την αποβολή του Πέντα της Βέροια, χρησιμοποιώντας όποιον επιθετικογενή παίκτη διέθετε, αλλά δεν της βγήκε το παιχνίδι, όπως τόνισε. Ακόμη ανέφερε ότι έγιναν λάθη από τη μεριά των παικτών και τα πλήρωσαν, για να συμπληρώσει: «Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να ξεχάσεις γρήγορα, να σκύψεις το κεφάλι και να δουλέψεις».
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας, τον οποίο στεναχωρήσαμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, το πρωτάθλημα έχει δρόμο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Πληρώσαμε την αδράνεια μας και την έλλειψη συγκέντρωσης και χάσαμε ένα ματς, το οποίο δεν έδειχνε ότι θα το χάναμε. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ούτε τη 2η, ούτε την 5η αγωνιστική. Εμείς αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.