Απόφαση για εκλογές στις 22 Απριλίου στην Ερασιτεχνική Νίκη

Με 109 μέλη να είναι παρόντα και οικονομικά τακτοποιημένα, η Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, που διεξήχθη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας σήμερα Τετάρτη, πήρε αποφάσεις πάνω στα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί όλων των τμημάτων, όπως κατατέθηκαν από τους υπεύθυνους σε κάθε άθλημα και απαλλάχθηκε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη από κάθε ευθύνη.

Επίσης, πάρθηκε απόφαση από το σώμα σχετικά με την εκκαθάριση μητρώου να γίνει πριν τις εκλογές και μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου στις 20.00 να έχουν τη δυνατότητα τα μη οικονομικά ενημερωμένα μέλη για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να τακτοποιηθούν, πληρώνοντας τις συνδρομές τους. Σε ό,τι αφορά την παραίτηση του Δ.Σ. και την προκήρυξη εκλογών αποφασίστηκε από τα μέλη αυτές να γίνουν το Σάββατο 22 Απριλίου. Για την εφορευτική επιτροπή προτάθηκαν οι Αποστόλης Χαλκιάς, Αποστόλης Βατσαρέας και Γιώργος Μπακογιάνης και ο Γιάννης Συκιώτης αναπληρωματικό μέλος, οι οποίοι εκλέχτηκαν παμψηφεί.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρόλο που ο απολογισμός του είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν τέθηκε σε ψηφοφορία συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον και προκάλεσε και τη μεγαλύτερη συζήτηση.

Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο Δημήτρης Καραγιάννης μετά από την ψήφιση της πρότασης του Στέργιου Φάτση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.