Αποφασισμένη στο Πολύκαστρο κόντρα στον Εύαθλο η Νίκη

Αποφασισμένη για ένα ακόμα ροζ φύλλο που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή θα ταξιδέψει την Κυριακή (19/11) η Νίκη Βόλου στο Πολύκαστρο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εύαθλο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι, μετά από την πολύ καλή εμφάνιση και την άνετη επικράτησή τους επί της ΓΕ Αγρινίου στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας την περασμένη Κυριακή, θέλουν να πάρουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτή της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟΚ Βέροιας.

Λάμπρος Πρέκας και Στέφανος Τύμπας έχουν μία εικόνα του προσεχούς αντιπάλου τους, την οποία έχουν περάσει και στους παίκτες τους, προκειμένου να τον “χτυπήσουν” στα τρωτά του σημεία.

Πεποίθηση όλων στο στρατόπεδο της Νίκης είναι πως αν καταφέρει η ομάδα να πιάσει τα συνηθισμένα “στάνταρ” της απόδοσής της, δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε μία έδρα, πάντως, που κρύβει πολλές “παγίδες” για όσους φέτος επισκεφτούν το Κιλκίς, καθώς ο Εύαθλος είναι μία “σκληρή” ομάδα, η οποία στο γήπεδό της έχει τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της.

Τα προβλήματα για τον Λάμπρο Πρέκα είναι γνωστά και πολύ σημαντικά. Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Τοκατλίδης εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός πλάνων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο πόδι, ενώ ο Θωμάς Γεωργίου φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, θα ταξιδέψει στο Πολύκαστρο με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τον δεύτερο, αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (16/11) έκανε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος στο πόδι του, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην ανησυχούν ιδιαίτερα, υπολογίζοντας πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του την επόμενη εβδομάδα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης: “Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παίκτη της ομάδας μας, Μανώλη Αναγνωστόπουλο και στην οικογένειά του για τον θάνατο της γιαγιάς του”.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανδρών στον 3ο όμιλο έχει ως εξής:

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

*ΔΑΚ Πτολεμαΐδας 17:00 ΑΠΣ Πτολεμαΐδα-Νικόπολη Πρέβεζας

Τσούλης-Κουκουλεκίδης (Μπαταούλα)

*ΕΑΝΚ Ιωαννίνων 17:00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΚΕ Φαίακας

Σιταρίδης-Λουλουδιάδης (Χαραλάμπης)

*ΔΑΚ Αγρινίου 17:00 ΓΕ Αγρινίου-Φίλιππος Βέροιας

Λογοθέτης-Μπακετέα (Μπέστιας)

*Πολυκάστρου Κιλκίς 17:00 Εύαθλος Μακ.-Νίκη Βόλου

Μελανίδης-Χατζηχαρίσης (Ελευθεριάδης Παντ.)

*ΔΑΚ Δ. Βικέλας 17:00 ΑΟΚ Βέροιας-Πρωτέας Γρεβενών

Εκίζογλου-Λαδάς (Μελανίδης)

*ΔΑΚ Περαίας 17:00 Ζέφυρος-Ιωνικός Ιωνίας

Παπαθανασίου-Αγραφιώτης Γρ. (Δέλλας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.