Αποφασίζει ο Σαββίδης αν θα συνεχίσει σε Νίκη ή Ολυμπιακό Βόλου

Προπονήθηκε και με τις δύο ομάδες ο 18χρονος Βολιώτης

Ο 18χρονος πλέι μέικερ Χρήστος Σαββίδης καλείται τα επόμενα 24ωρα να δώσει απάντηση σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου σε ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο νεαρός γκαρντ προπονήθηκε αρχικά τις μέρες του Χριστουγέννων με τη Νίκη και μάλιστα εμφανίστηκε και σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media της ομάδας με ευχές των κυανόλευκων για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, και το διήμερο 28-29 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό.

Ο Αιολικός, στον οποίο ανήκει, σίγουρα έχει λόγο για τον παίκτη, ωστόσο τακτική της διοίκησης είναι να μη βάζει εμπόδια σε ένα μπασκετμπολίστα, εφόσον θέλει να συνεχίσει σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας,

Ετσι, ο Αιολικός κατά πάσα πιθανότητα θα συναινέσει, ώστε να δώσει τον νεαρό μπασκετμπολίστα με υποσχετική ενός χρόνου είτε στη μία είτε στην άλλη ομάδα.

Ο Σαββίδης, αφού αγωνίστηκε με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων στη Γ’ Εθνική, καθώς είχε περάσει σε σχολή της ηπειρωτικής πρωτεύουσας, επιστρέφει στον Βόλο και θα παίξει μπάσκετ στην πόλη του.

Νίκη και Ολυμπιακός πλέον αναμένουν την απάντησή του, με τους προπονητές των δύο ομάδων, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και Γιώργο Κοσμάτο να έχουν δώσει το Ο.Κ. για την απόκτησή του.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.