Αποφασίζει πιθανότατα Γ.Σ. για τις 12 Αυγούστου το Δ.Σ. της Νίκης

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής Νίκης αποφάσισαν να συγκαλέσουν Δ.Σ. την προσεχή Δευτέρα (5/8), προκειμένου να αποφασίσουν τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ, έχουν δικαίωμα να το κάνουν μέχρι τις 7 Αυγούστου, σύμφωνα με όσα έχει πει ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Λεουτσάκος.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το Δ.Σ. μπορεί να ορίσει Γενική Συνέλευση μία εβδομάδα μετά τη σχετική απόφαση κι επειδή στη Νίκη δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το πιο πιθανό είναι η σύγκληση του ανώτατου οργάνου της ομάδας να γίνει ακριβώς μία εβδομάδα μετά, δηλαδή τη Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Μέχρι τότε, το τοπίο με τον Ηρακλή και ενδεχομένως και με τον Κρόνο, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στη Φούτμπολ Λιγκ, θα έχει ξεκαθαρίσει και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό πως η Νίκη θα κληθεί να καλύψει το όποιο κενό δημιουργηθεί.

Έτσι λοιπόν στη Γ.Σ. πιθανότατα της 12ης Αυγούστου σκοπός είναι να εκλεγεί και πενταμελής επιτροπή, που θα «τρέξει» τις διαδικασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Από ‘κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ο ρόλος του Ερασιτέχνη θα είναι ιδιαίτερα διακριτικός, καθώς αμέσως μετά τις διαδικασίες αυτές, τον λόγο θα έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές των μετοχών της νέας ΠΑΕ, οι οποίοι, πέρα από το γεγονός ότι θα πρέπει να καταθέσουν χρήματα σε λογαριασμό τράπεζας της επιλογής του Ερασιτέχνη, θα πρέπει να καλύψουν και τις εγγυήσεις που θα θέσει το μητρικό σωματείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.