Αποφασίζει το Δ.Σ. της Νίκης αν θα γίνει Γενική Συνέλευση για το ποδόσφαιρο

Σε παιχνίδι πόκερ για γερά νεύρα φαίνεται πως εξελίσσεται ο «αγώνας δρόμου» για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, εφόσον οι κυανόλευκοι αγωνιστούν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής υπάρχει κατατεθειμένη και τρίτη πρόταση που προέρχεται από τη Ρωσία.  Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει ότι Ρώσοι επιχειρηματίες, η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη, μέσω συνεργατών τους στην πόλη του Βόλου, ήρθαν τις προηγούμενες μέρες σε επαφή με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης, εκφράζοντας την επιθυμία τους να αναλάβουν την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ωστόσο είναι μία πρόταση για την οποία εκφράζονται αμφιβολίες.

Έτσι λοιπόν ουσιαστικά οι δύο αξιόλογες προτάσεις είναι του Αλέξη Παπακωνσταντίνου και του Τζίμη Αντωνάκα.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά τη δεύτερη χρονικά πρόταση των ομογενών επιχειρηματιών, οι πληροφορίες λένε ότι ήδη έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες τους ενέργειες για τη στελέχωση της ομάδας, όσον αφορά το ρόστερ, τον προπονητή, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, αν κι εφόσον αναλάβουν την ομάδα. Παράλληλα, στις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής, ξεκαθαρίζουν πως δεν επιθυμούν καμία σύμπραξη με τις υπόλοιπες πλευρές κι επιθυμούν να αναλάβουν τα «ηνία» της ομάδας μόνοι τους.

Από την άλλη, η πρώτη χρονικά πρόταση για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αυτή του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει να υφίσταται κανονικά, με τον Έλληνα επιχειρηματία να μην κάνει ούτε βήμα πίσω. Την περασμένη Παρασκευή, μάλιστα, βρέθηκε στον Βόλο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης, υποστηρίζοντας πως ό,τι και να γίνει, είναι αποφασισμένος να καταθέσει τη μεγαλύτερη, ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα πρόταση για την κυανόλευκη ΠΑΕ. Όσον αφορά τον σχεδιασμό του αγωνιστικού πρότζεκτ, προχωράει κανονικά, με επικεφαλής τους Ρήγα Στύλα και Ισαάκ Χοβέ, όπως έχει γίνει, εδώ και καιρό, γνωστό.

Ουδέτερη στάση, δουλεύοντας παράλληλα πυρετωδώς και καθημερινά, κρατά η Ερασιτεχνική Νίκη, η οποία σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιήσει Δ.Σ., προκειμένου όλο το συμβούλιο να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα ενδότερα του συλλόγου, σχετικά με την τύχη του ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη καθιστούν σαφές πως η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν πρόκειται να δοθεί σε κανέναν ενδιαφερόμενο που δε θα διασφαλίσει το μέλλον του συλλόγου και δε θα φροντίσει να μη χρεωθεί, έστω και ελάχιστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό Δ.Σ. υπάρχει η σκέψη να  οριστεί και Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, στην οποία θα κληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αν και υπάρχει και η αντίθετη άποψη ότι δεν έχει ουσία μία Γ.Σ., από τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για το ποιος θα πάρει πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.