Αποφασίζει για το… ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Μπολτ

Εντός του τρέχοντος μηνός θα αποφασίσει ο Γιουσέιν Μπολτ εάν θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο ποδόσφαιρο ή, θα ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών αποκάλυμε με δηλώσεις του ότι δύο μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου του ζήτησαν να συνεχίσει την προσπάθεια, ωστόσο, όπως πρόσθεσε αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει μέσα στο Νοέμβριο.

«Υπήρχαν αρκετές προτάσεις από ομάδες. Έως το τέλος Νοεμβρίου θα αποφασίσω εάν θα πάω σε κάποια από αυτές ή, θα σταματήσω την προσπάθεια» επισήμανε ο Μπολτ μιλώντας στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Ο κόσμος θα λέει ότι θέλει. Αυτό είναι κάτι που το έχω συνηθίσει. Έκανα στίβο και ο κόσμος στην αρχή σκεπτόταν αρνητικά για εμένα. Τους απέδειξα ότι έκαναν λάθος κάθε χρόνο.»

Για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται από την ώρα που ανακοίνωσε την απόφασή του να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που θέλω. Γελάω με τις κριτικές και δεν τις παίρνω προσωπικά.

Συναντήθηκα με τον Πατρίκ Βιεϊρά και με άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Μίλησα με τον Πογκμπά και τον Στέρλινγκ και μου είπαν ότι είναι χαρούμενοι που με βλέπουν να προσπαθώ. Μάλιστα με παροτρύνουν να συνεχίσω.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.