Αποφασίζουν οι διαιτητές σήμερα για την αποχή

Ένα ακόμη e-mail έλαβαν οι 76 διαιτητές και βοηθοί της Super League από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την επιτροπή του άτυπου οργάνου τους. Όπως ενημερώνονται, θα πρέπει να ενημερώσουν ηλεκτρονικά μέχρι τις 14:00 αν διαφωνούν με τη δήλωση κωλύματος ή όχι.

Υπενθυμίζεται πως οι διαιτητές έχουν δηλώσει μαζικό κώλυμα ως τις 17 Ιανουαρίου, αλλά μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία της Super League και της ΕΠΟ δέχτηκαν πιέσεις να μην προχωρήσουν στην εξαγγελθείσα αποχή, αν και δεν έλαβαν δεσμεύσεις για απόσυρση των μηνύσεων εναντίον τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ενημερωτικό mail που έλαβαν οι διαιτητές και βοηθοί, οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Επίσης, τονίζεται πως «…δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών», αλλά και ότι «…υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις».

Υπάρχει, δε, αναφορά και στο αίτημα των διαιτητών να μπει στο VAR και η γραμμή του οφσάιντ που διευκολύνει το έργο των ρέφερι, αλλά και γι’ αυτό η λίγκα ζήτησε πίστωση χρόνου.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως μέσα στη μέρα, λογικά μέχρι το απόγευμα, θα γίνει γνωστό αν θα διεξαχθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης το Σάββατο και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή.

Αναλυτικά το mail που έλαβαν, όπως το αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com:

«Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή χρονιά.

Σε συνέχεια του χθεσινού μας e-mail σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Στη χθεσινή συνάντηση οι εκπρόσωποι της Superleague μας ανέφεραν ότι οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Δήλωσαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου για το θέμα.

Επίσης, δεν μπορούν να εγγυηθούν για την απόσυρση των ήδη υπαρχόντων μηνύσεων-μηνυτήριων αναφορών, κάτι που αποτελεί και κύριο αίτημα για να παίξουμε, σύμφωνα με την ομόφωνα απόφαση του σώματός μας (76/76).

Για άλλη μια φορά ζητήθηκε πίστωση χρόνου και υποσχέθηκαν μελλοντικά να προχωρήσουν σε ενέργειες, ώστε να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις.

Επίσης , όσον αφορά τη γραμμή VAR ζήτησαν κι εκεί πίστωση χρόνου για να έρθουν σε επαφή με τους τηλεοπτικούς παρόχους και ότι είναι κοντά σε λύση.

Συνεχίζουμε την αποχή μας ενωμένοι σε αυτό που αποφασίσαμε με 76 κωλύματα;

Αν κάποιος διαφωνεί, να στείλει μέχρι τις 14:00 την επιθυμία του για άρση του κωλύματος στο παρόν email..

Ο λόγος που σας το ζητάμε εκ νέου είναι γιατί μεσολάβησε το ΔΣ της Superleague και θεωρούν ότι υπάρχουν νέα δεδομένα τα οποία και σας αναφέραμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.