Αποκάλυψη «βόμβα» για Τζόκοβιτς!

Το σίριαλ με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς καλά κρατεί στην Αυστραλία.

Ο Σέρβος τενίστας τις τελευταίες μέρες έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις αρχές της Αυστραλίας με το θέμα της εισόδου του στη χώρα, το γεγονός ότι είναι ανεμβολίαστος, αλλά και του θέματος που προέκυψε με τη βίζα του σύμφωνα με όσα αναφέρει η κυβέρνηση των Αυστραλών.

Το ομοσπονδιακό δικαστήριο μπορεί να τον δικαίωσε, φέρνοντας στη δημοσιότητα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο Νόλε δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 14 μέρες πριν το ταξίδι του στην Αυστραλία (6/1), ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση δεν έχει λήξει ακόμη.

Κι αυτό διότι το «Spiegel» φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, ο Τζόκοβιτς είχε βρεθεί θετικός σε τεστ που έγινε στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως νόησε στις 16 Δεκεμβρίου και ανάρρωσε στις 22 του μήνα, ωστόσο το «Spiegel» αναφέρει πως το θετικό τεστ δεν έγινε στις 16 Δεκεμβρίου αλλά δέκα μέρες αργότερα. Υπάρχει, μάλιστα, και σχετική εικόνα με τον κωδικό QR που επιβεβαιώνει την ημερομηνία που έγινε το τεστ.

Αν όλα αυτά αληθεύουν, αυτό σημαίνει πως ο No.1 τενίστας στον κόσμο όχι μόνο «έσπασε» την 14ημερη καραντίνα προκειμένου να ταξιδέψει στην Αυστραλία για το τουρνουά, αλλά κατηγορείται και για δήλωση ψευδών στοιχείων και κινδυνεύει με φυλάκιση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.