Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο κλειστό Ζαγοράς

Αρκετή συζήτηση προκάλεσε το θέμα των ζημιών που προκλήθηκαν στο προσφάτως στο κλειστό της Ζαγοράς, με τον δήμαρχο της περιοχής, Πατή Κουτσάφτη να μιλά στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, σημειώνοντας ότι ήδη το περασμένο Σάββατο στο σημείο βρέθηκαν μέλη της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας, όπως και ο μελετητής και ο εργολάβος του έργου και έγινε αυτοψία των ζημιών.

Όπως αναφέρεται παράλληλα, τελικά αποκαταστάθηκε και η ζημιά που προκλήθηκε από την κακοκαιρία, οπότε δεν υπάρχει και άλλο ζήτημα αυτήν τη στιγμή.

Ανακοίνωση για το θέμα των ζημιών εξέδωσε πάντως και η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι υποχρέωση της Πολιτείας μεταξύ άλλων είναι και  η προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού χωρίς καμιά επιβάρυνση των αθλητικών σωματείων και των αθλούμενων, καθώς και η ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων με κρατική επιχορήγηση ώστε να σταματήσει η πληρωμή των αθλούμενων στους συλλόγους.

«Όλα αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να αποτελέσουν και διεκδικήσεις τόσο των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, των αθλητών, αλλά και των αγροτικών, λαϊκών οργανώσεων, της νεολαίας και του λαού της περιοχής» σημειώνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.