Αποκλεισμός στην Καβάλα για τις γυναίκες της Νίκης

Από τους Πάνθηρες Καβάλας ηττήθηκαν οι γυναίκες της Νίκης Βόλου με σκορ 44-35 για την δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού, χάνοντας την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωπες με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακής (27/9) στο Α.Κ. «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καβάλας, με τις παίκτριες του Νίκου Γαλανάκη να πληρώνουν το κακό πρώτο μέρος και ειδικά το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου έβαλαν μόλις τέσσερις πόντους και δέχθηκαν έντεκα, με συνέπεια η διαφορά στο ημίχρονο να είναι στους 12 πόντους.

Παράλληλα, οι Βολιώτισσες έχασαν τα ριμπάουντ (46-36) και έκαναν τέσσερα λιγότερα κλεψίματα (9-5) και όσο κι αν προσπάθησαν στην επανάληψη, όπου με τη ζώνη τους ανάγκασαν τις γηπεδούχες να πηγαίνουν σε τρίποντα, χωρίς οι φιλοξενούμενες να δεχθούν κανένα αυτό το διάστημα (0/12 οι Πάνθηρες), το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν απλώς με μονοψήφια διαφορά.

Δεκάλεπτα: 18-13, 29-17, 39-27, 44-35
Πάνθηρες Καβάλας (Καρατσομπάνης): Κουρτίδου 1, Ζέικο, Γιαχολλάρι 8 (2), Γαϊτάνη 16 (2), Γιαντσιώρη 6, Δημητρακούδη, Κουβαλακίδου 4, Αρσένογλου, Μαραγκού 9
Νίκη Βόλου (Γαλανάκης): Κωστούλα 5 (1), Παρασχάκη 2, Αγαγιώτη 2, Αλεξίου 4, Κοπάνου 7, Αρτεμισίου 4, Κατσιοπούλου, Τότση Α. 3 (1), Δεληγιάννη 8

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.