Αποκλειστική δήλωση Αλέξη Κούγια στο Μagnesiasports: «Κωμικό το αίτημα Μπέου»

«Έχω δικαιολογημένο ενδιαφέρον να μιλάω για τον Μπέο» δηλώνει ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί"

Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως αναφέρει το blog «Δικογραφίες» της Μαίρης Μπενέα ήδη από χθες, προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, προκειμένου ο Αλέξης Κούγιας να «μην πιάνει το όνομα του στο στόμα του».

Ο δήμαρχος Βόλου φέρεται να προσέφυγε στο Πρωτοδικείο με σκοπό να απαγορευτεί στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να αναφέρεται στις δηλώσεις του στον ίδιο, ενώ το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι αιτία αυτής της κίνησης του Μπέου είναι οι αναφορές του γνωστού δικηγόρου στις σχέσεις Μπέου–Ιβάν Σαββίδη.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, στο γραφείο του προέδρου υπηρεσίας, στο τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων. Ο Αλέξης Κούγιας δεν παραβρέθηκε στη διαδικασία καθώς βρίσκεται για επαγγελματικές του υποθέσεις στη Ρόδο, όπως ανέφερε σε αποκλειστική του δήλωση στο Μagnesiasports, ενώ στάθηκε και στο αίτημα το οποίο όπως τόνισε: «Είναι κωμικό. Είναι ερώτημα αυτό το «να μην αναφέρεται στο όνομά μου»; Δεν έχω καμία διάθεση να μην μιλάω για τον Μπέο. Ανεξάρτητα αν θέλει να λέει ότι δεν είναι ιδιοκτήτης του Βόλου. Εγώ είμαι ιδιοκτήτης της Λάρισας και ανησυχώ όταν υπάρχουν πολύ τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο με το παρελθόν του».

«Έχω δικαιολογημένο ενδιαφέρον να μιλάω» συμπλήρωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μία από τις επίμαχες δηλώσεις είχε γίνει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis» και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Στη Σέντρα». Σε εκείνη την εκπομπή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τονίσει τα εξής: «Να ψάξετε να βρείτε το μετοχικό κεφάλαιο του Βόλου και πότε κατατέθηκε και από ποιους(..)  Οι φιλίες όταν γίνονται μεταξύ ανθρώπων που έχουν προσωπική αξιοπρέπεια και ένα δικό τους κύρος και μία δική τους διαδρομή είναι εξαιρετική σύμπτωση. Και είναι πολύ σημαντικό ν’ αντιλαμβάνεται κάποιος την πραγματική προσωπικότητα του άλλου και να τον τιμά με τη φιλία του (σχετικά με τη δική του σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη).

Για τη φιλία Μπέου –Μαρινάκη προ δεκαετίας: «Ο κ. Μπέος εκείνη την εποχή μέχρι και μεσάζων για να κανονίζει διαιτητές στον Μαρινάκη ήταν και πώς γίνονται τα πράγματα. Έχει διαφορά για ποιο λόγο σε επιλέγει ο άλλος για να είσαι στο περιβάλλον του.  Έτσι γίνονται τα πράγματα(…). Δεν έχεις ακούσει τις κασέτες; Και τώρα κανονίζει για τους άλλους. Αυτή είναι η προσωπική μου κρίση. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει σε εκείνη εκπομπή:

Παράλληλα, είχε προηγηθεί και άλλη τοποθέτηση του κου Κούγια για τον Αχιλλέα Μπέο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γ.Γεωργίου στο Real FM στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, όταν και είχε αναφερθεί στη στάση του Δημάρχου Βόλου απέναντι σε μεγαλοπαράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως στο παρελθόν απέντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Νίκο Πατέρα και πλέον απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη».

Ακούστε εδώ:

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.