Αποκλεισμός-θρίλερ για την Σάκκαρη

Στους «32» του Roland Garros σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη.

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα με την Κατερίνα Σινιάκοβα, η αθλήτρια από την Τσεχία (νο 42 στον κόσμο) επικράτησε με 2-1 της 23χρονης Ελληνίδας (7-6 (5), 6-7 (8), 6-4) και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του γαλλικού grand slam.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό θρίλερ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων εκείνων που τον παρακολούθησαν. Η Σάκκαρη (νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη), «αυτοκτόνησε» στο πρώτο σετ, όταν προηγήθηκε με 5-1 κι ενώ φαινόταν ότι θα έκανε άνετα το 1-0, έγινε το αντίθετο.

Η Σινιάκοβα με απανωτά break κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 και μετά σε 6-6 και στο τάι μπρέικ ολοκλήρωσε την τεράστια ανατροπή (7-5).

Δραματικό ήταν και το δεύτερο σετ με τις δύο αθλήτριες να διατηρούν το σερβίς τους κι έτσι όλα κρίθηκαν ξανά στο τάι μπρέικ. Εκεί, όπου η Σινιάκοβα προηγήθηκε με 5-2 κι ενώ έδειχνε ότι θα έφτανε στη νίκη, τελικά η Σάκκαρη με εξαιρετικά χτυπήματα ισοφάρισε σε 1-1 (10-8).

Στο τρίτο σετ οι αθλήτριες βάδιζαν χέρι χέρι μέχρι το 6ο game (3-3), ωστόσο, στο 7ο η Σινιάκοβα έκανε break και έφτασε στο 6-3, πανηγυρίζοντας δικαιολογημένα μετά από περίπου 3.5 ώρες αγώνα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.