Απώλειες για τις ομάδες της κορυφής σε 2ο, 3ο και 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Φάση από το Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-2

Στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά την 28η αγωνιστική οι ισορροπίες ανάμεσα στην πρωτοπόρο Καβάλα και τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης δεν άλλαξαν, καθώς νίκησαν και οι δύο, 0-1 τη Δόξα Δράμας και 2-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας αντίστοιχα, με συνέπεια να παραμείνει μεταξύ τους διαφορά των εννέα βαθμών (79-70).

Το ίδιο δεν συνέβη στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όμιλο. Στον δεύτερο όμιλο η Νέα Αρτάκη και ο Σβορώνος ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Εύβοια και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, που νικώντας με 0-2 τον παραπαίοντα Πιερικό, που έμεινε πλέον πέμπτος, είναι μόνος στην κορυφή με 62 βαθμούς έναντι 60 της Νέας Αρτάκης και 59 του Σβορώνου. 

Στον τρίτο όμιλο η Κόρινθος συνήλθε από την ήττα που υπέστη την περασμένη αγωνιστική από τον Παναργειακό και έφυγε με το θριαμβευτικό 1-4 από την έδρα της Θύελλας Ραφήνας, τη στιγμή που η ομάδα του Άργους έχανε βαθμούς από την Εράνη Φιλιατρών στην έδρα της μετά από ισοπαλία 1-1. Έτσι ο Παναργειακός έχει 58 βαθμούς και η Κόρινθος 57.

Στον τέταρτο όμιλο ο πρωτοπόρος Πανιώνιος έφερε ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-2 και ο δεύτερος Εθνικός Πειραιώς είναι στο μείον 11 (71-60) μετά την επικράτησή του στον Αγιο Νικόλαο εις βάρος της ομώνυμης ομάδας με 1-3. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.