Απόλυτα επιτυχημένο τεστ για Διαγόρα, 0-1 τον Διγενή

Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, όπως παρατάχθηκε στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το τεστ που έδωσε κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας ο Διαγόρας Στεφανοβικείου. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα χωρίς τον Κουβελά και τον τραυματία Καραμανλή επιβλήθηκε με 0-1 των Τρικαλινών, με τον Λαρισαίο προπονητή να δοκιμάζει σύστημα με τριάδα στην άμυνα κα στην επίθεση. Συγκεκριμένα σε διάταξη 3-4-3 Πρασσάς, Αλεξίου, Λάιος αποτέλεσαν την αμυντική τριάδα, ενώ ως πλάγιοι μπακ χαφ κινούνταν οι Καραμπούζης και Σπαθής, έχοντας στην ίδια ευθεία μ’ αυτούς τους κεντρικούς μέσους Σπύρο Καραπλιάγκο και Παπαγεωργίου. Τέλος στην επίθεση ήταν οι Καλύβας και Τανός στα άκρα με τον Αλαμάνη στην κορυφή.

Στο 15’ ο Διαγόρας πήρε το προβάδισμα, που το κράτησε ως το τέλος. Ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε κάθετα τον Καλύβα κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες και εκτός του γκολ ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Τανού στο πρώτο δοκάρι μετά τη σέντρα του Σπαθή, που έφυγε άουτ και το χαμένο τετ-α-τετ του Αλαμάνη από τη μικρή περιοχή στην επανάληψη.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιρίμπας, Πρασσάς, Αλεξίου, Λάιος, Καραμπούζης, Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Καλύβας, Τανός, Αλαμάνης.

Έπαιξαν και οι: Κ. Καραπλιάγκος, Σιγαλάκος και Ζιάκας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.